O femeie în vârstă de 67 de ani din Săliște de Vașcău a fost găsită decedată în albia Crișului Negru. În această fază a cercetărilor, nu există suspiciuni că bihoreanca ar fi fost victima vreunei infracțiuni, a transmis joi Poliția Bihor. Totuși, nu se cunosc cu exactitate circumstanțele în care a murit aceasta.

„La data de 20 de decembrie a.c., în jurul orei 17.57, polițiștii Secției nr. 10 de Poliție Rurală Ștei au fost sesizați, în urma unui apel primit de Inspectoratul de Poliție Județean Bihor prin S.N.U.A.U. 112 că, în albia râului Crișul Negru, în localitatea Săliște de Vașcău, județul Bihor, a fost găsită o femeie decedată”, se arată în informarea IPJ. 

Polițiștii Secției nr. 10 de Poliție Rurală Ștei, alături de specialiști criminaliști, s-au deplasat de îndată la fața locului, identificând persoana decedată.

„Cauza exactă a decesului urmează să fie în urma efectuării necropsiei”, precizează reprezentanții Poliției Bihor.

Cercetările sunt continuate de polițiștii din Ștei, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, pentru stabilirea cu exactitate a cauzei și împrejurărilor producerii tragicului eveniment.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!