O femeie din Oradea care a ajuns joi seara în apele Crișului Repede, în zona centrală a orașului, a fost scoasă din râu de polițiști și pompieri, după un apel la 112 care alerta că aceasta ar fi în pericol de înec.

Martorii au povestit BIHOREANULUI că femeia n-ar fi vrut să iasă din apă, iar câinele care o însoțea a mușcat un polițist, vrând să o apere. 

„Joi, 1 iunie a.c., la ora 19.44, Inspectoratul de Poliție Județean Bihor a fost sesizat prin S.N.U.A.U. 112 că, în zona centrală a municipiului Oradea, în apele Crișului Repede, se află o femeie care ar putea fi în pericol de a se îneca. Polițiștii de ordine publică orădeni au intervenit cu operativitate la fața locului, alături de jandarmi și pompieri bihoreni. Persoana în cauză, care era însoțită de un câine, a fost identificată ca fiind o femeie de 46 de ani, din Oradea. Aceasta a fost extrasă din apele râului, iar ulterior a fost internată nevoluntar la un spital din Oradea”, a transmis, după o solicitare a BIHOREANULUI, comisarul-șef Alina Fărcuța, purtătorul de cuvânt al Poliției Bihor. 

Martorii mai spun că este posibil ca femeia să fi consumat alcool. Nu se știe exact cum a ajuns în apele Crișului Repede.

Reprezentanta Poliției Bihor a confirmat informațiile primite de BIHOREANUL, cum că un polițist a fost mușcat de câinele femeii, la nivelul gambei, însă a spus că rana este una superficială. Polițistul s-a dus la spital, unde a primit îngrijiri și unde i-a fost administrat un vaccin specific pentru astfel de situații. 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!