O femeie din Oradea a fost prinsă zilele trecute de DIICOT Satu Mare că a vândut 100 de pastile de ecstasy contra sumei de 7.000 de lei. Orădeanca a fost reținută, iar apoi arestată pentru o perioadă de 30 de zile printr-o hotărâre a Tribunalului Satu Mare.

„La data de 03.01.2023, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Satu Mare au dispus reținerea pe o perioadă de 24 de ore a unui inculpat, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc în formă continuată. Măsura a fost dispusă după ce, la data de 02.01.2023, procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Satu Mare împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul SCCO Satu Mare au efectuat o acțiune de prindere în flagrant a inculpatului, o persoană de sex feminin domiciliată în municipiul Oradea, după ce a comercializat cantitatea de 100 comprimate ecstasy (MDMA), în schimbul sumei de 7000 de lei”, se arată într-o informare publicată de DIICOT. 

În acest caz, suportul de specialitate a fost asigurat de către Brigada Operațiuni Speciale Oradea – Serviciul Flagrante.

Marți, traficanta a fost prezentată în fața judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Satu Mare, care a admis propunerea de arestare preventivă a acesteia pentru o perioadă de 30 de zile. 

Orădeanca a contestat decizia, iar verdictul final va fi dat de Curtea de Apel Oradea.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!