O fetiță de 8 ani a fost salvată joi de pompierii orădeni, chemați să o ajute după ce micuța și-a prins piciorul pe o punte dintre două tobogane amplasate într-un parc de pe strada Oneștilor. 

„În jurul orei 10.40, o apelantă a numărului unic 112 solicita intervenția salvatorilor într-un parc de joacă de pe strada Oneștilor din municipiul Oradea, precizând că o fetiță, în vârstă de 8 ani, a rămas blocată pe puntea dintre două tobogane, unul dintre picioare alunecându-i accidental, între elementele componente ale punții”, a transmis lt. col. Camelia Roșca, purtătorul de cuvânt al ISU Crișana. 

Pentru salvarea copilei, ISU Crișana a trimis un echipaj din cadrul Detașamentului 1 de Pompieri Oradea, cu o autospecială de descarcerare.

„Ajunși, în cel mai scurt timp, la fața locului, pompierii militari au procedat la dezasamblarea elementelor punții între care rămăsese blocat, până deasupra genunchiului, piciorul drept al fetiței, eliberând cu grijă, copilul, după care au reasamblat puntea, fixând elementele componente ale acesteia”, se mai arată în informarea transmisă de lt. col. Roșca. 

Micuța a suferit o contuzie la genunchi. Ea a fost „asistată la fața locului de un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean și transportată ulterior la spital pentru investigații și îngrijiri suplimentare”.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!