„De la 40 de grade Celsius la constant 10 grade Celsius". Aceasta este propunerea pe care firma de transport Euromaidec o face bihorenilor, sub sloganul „Vacanţă pe bani puţini".

Ineditul iniţiativei constă în faptul că firma oferă transport în zile consecutive în două destinaţii diferite, îndrăgite de bihoreni: Aquapark-ul din Hajduszoboszlo şi Peştera Urşilor. Plecarea se face dimineaţa, din Băile Felix sau din Oradea, iar întoarcerea e seara.

Astfel, începând din 21 iulie, în fiecare zi de miercuri şi sâmbătă, bihorenii pot pleca spre Hajduszoboszlo, la prețul transportului de 40 de lei pe persoană miercurea şi 45 de lei sâmbăta. Joia şi duminica, o vizită similară se poate face la Peştera Urşilor, cu autocarul, la prețul de 30 de lei (joia), respectiv 35 de lei (duminica).

Pachetele de două zile, prima la Aquapark şi a doua zi la peşteră, costă miercurea şi joia 60 de lei, iar sâmbăta şi duminica 70 de lei. Preţul biletelor cuprinde transportul cu autocar de patru stele, microbuz şi însoţitor, dar nu includ biletele de intrare în ştrand, respectiv în peşteră.

Miercurea şi sâmbăta, plecarea se face la ora 8 din Băile Felix sau la 8.30 din parcarea de la Vulturul Negru. Joia şi duminica, plecarea este la ora 8.30 din Felix şi la 9 din Oradea.

Rezervările se pot face la numerele de telefon 0359.467.383 şi 0732.660.436, iar detalii se pot obţine şi de pe site-ul www.excursiiorganizate.ro.