Dovedind că nu sunt indiferenţi la problemele semenilor şi spirit camaraderesc, jandarmii bihoreni au pregătit pachete de sărbători pentru cinci familii nevoiaşe.

Oamenii legii le-au dus pachete cu alimente, toate cumpărate din banii lor, sperând că astfel vor aduce un zâmbet pe chipurile celor mai puţin norocoşi.

Printre cei care au primit daruri de la jandarmi s-a numărat o familie cu trei copii bolnavi aflaţi în grija unui curator, după ce ambii părinţi le-au murit, doi părinţi care, timp de cinci ani, din lipsa unei locuinţe, şi-au dus traiul împreună cu fetiţa lor într-o maşină, iar acum locuiesc provizoriu într-un spaţiu modest primit de la un orădean, şi o familie în care soţul este nevăzător şi imobilizat la pat, fiind îngrijit de soţia sa, bolnavă şi ea de afecţiuni cardiace majore.

"Prin aceste crâmpeie de fericire născute din dorinţa de ajutorare a semenilor, jandarmii dovedesc  încă o dată că sunt o forţă în sprijinul cetăţenilor", a transmis căpitanul Daniel Bizău, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bihor.

Totodată, jandarmii bihoreni le urează tuturor bihorenilor un Crăciun Fericit.