Preşedintele ales al Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, i-ar fi făcut avansuri fostei Miss Ungaria, Sarka Kata, în urmă cu aproape patru ani, după cum susţine aceasta.

Frumoasa unguroaică a povestit anul trecut, într-un show TV, că Donald Trump a abordat-o în 2013, la Moscova, unde se desfăşura concursul Miss Univers, şi că - după ce a întrebat-o cine e - i-a dat cartea lui de vizită şi i-a spus numărul camerei de hotel în care e cazat.

Sarka Kata a făcut afirmaţiile în emisiunea "Kasza Taxi", în timp ce se plimba cu maşina prin Budapesta cu prezentatorul acesteia.

"Eram în Russia la finala Miss Universe. Un bărbat s-a apropiat de mine, mi-a luat mâna şi m-a tras spre el, întrebând: Cine eşti?", a povestit fosta Miss Ungaria. Bărbatul era înconjurat de bodyguarzi, şi-a mai amintit ea. "A întrebat în engleză şi am fost atât de jenată încât n-am putut să zic altceva decât: Ungaria!", a povestit Sarka Kata în emisiunea difuzată la începutul anului 2016.

Continuându-şi povestea, preluată de mai multe site-uri americane, Sarka a mai susţinut că Donald Trump i-a dat cartea lui de vizită şi i-a sugerat să-i viziteze camera de hotel. "Mi-a dat cartea lui de vizită cu numărul său privat de telefon şi mi-a spus în care hotel şi în ce cameră stă. Numele bărbatului e Donald Trump", a susţinut frumoasa unguroaică, adăugând că, totuşi, Trump nu e genul ei.

Declaraţiile fostei Miss Ungaria, la minutul 5.50:

În 2013, Donald Trump s-a aflat, într-adevăr, la Moscova pentru concursul Miss Universe, organizat de o companie de-a lui în perioada 1996-2015. În urmă cu patru ani - când interacţiunea ar fi avut loc, după spusele unguroaicei - Donald Trump era căsătorit cu Melania, a treia lui soţie.

Declaraţiile fetei au reapărut în atenţia publică, în contextul în care, recent, un site american, BuzzFeed, a publicat documente neverificate, potrivit cărora Kremlinul ar deţine informaţii şi materiale video compromiţătoare despre preşedintele ales al americanilor, inclusiv un video scandalos filmat într-o cameră de hotel din Moscova.

În prima lui conferinţă de presă de după alegeri, Donald Trump a negat afirmaţiile şi a contestat aşa zisele documente care ar fi fost adunate de un fost membru al serviciilor secrete britanice.