O fotografie de presă cu Prinţesa Diana, pe care un tabloid londonez a păstrat-o în arhivele sale, dar nu a publicat-o, a fost vândută în cadrul unei licitaţii din SUA pentru 18.306 dolari, informează Business Insider.

Poza a fost realizată la începutul anilor '80 şi o prezintă pe regretata prinţesă britanică într-o cabană, la munte, alături de un tânăr a cărui identitate nu a fost stabilită. Din acest motiv, dar şi din cauză că în imagine se vede şi o sticlă de whiskey, Daily Mirror a decis la acel moment să ţină ascunsă poza, pentru, spune publicaţia, evitarea unui scandal mediatic.

Fotografia inscripţionată cu mesajul "A nu se publica" este datată din 26 februarie 1981, adică la două zile după ce Palatul Buckingham anunţase logodna prinţului Charles cu Diana Spencer. În urma licitaţiei, poza a intrat în posesia unui investitor din San Diego.

Prinţesa Diana a murit la vârsta de 36 de ani în august 1997 într-un accident de automobil la Paris, la un an după divorţul ei de prinţul Charles.

(sursa: gandul.info)