16 orădence şi arădence s-au întrecut, sâmbătă seara, pe terasa restaurantului Bihoreana pentru titlul de Miss Crişana 2011, un concurs organizat de agenţia M Models, în parteneriat cu Leonardo, Bamboo Group şi Tres Jolie.

Deşi anunţat pe ora 19, concursul a început cu aproape o oră întârziere. Printre cei peste o sută de invitaţi şi spectatori s-au numărat şi deputaţii Sorin Ioan Roman (PSD) şi Adrian Merka (Uniunea Democratică a Slovacilor şi Cehilor din Bihor), Călin Mocan, şeful Gărzii de Mediu Bihor, dar şi personaje locale mondene, precum Gilda Tatu, fostă Gheţe.

Concurentele au defilat în costume de baie, rochii de seară şi lenjerie intimă în faţa unui juriu format din designeri vestimentari, dar şi reprezentanţi ai sponsorilor şi partenerilor, printre care şi Florin Panea, patronul Leonardo România. Între prezentări, publicul a putut-o asculta pe orădeanca Oana Buiciuc, concurentă la emisiunea X-Factor, cântând melodii din repertoriul internaţional.

După două ore de concurs, juriul a decis că titlul de Miss Crişana îi va reveni Sânzianei Morar, o orădeancă în vârstă de 18 ani, care a apărut şi la rubrica BIHOREANULUI, Frumoasele Bihorului. Locul doi a fost câştigat de Petra Boanţă, iar locul trei de Larisa Madar. Un premiu special, cel de Miss Leonardo, a fost adjudecat de blonda Carla Kovacs.

Toate fetele au plecat acasă cu parfurmuri de marcă, iar câştigătoarele au primit şi vouchere de la Leonardo, salonul de remodelare corporală Nouveau Concept, Brill Bird (manichiură), salonul de bronzat Sun Point, magazinul Rinascimento, dar şi abonamente la fitness de la Fitness Center. De asemenea, potrivit organizatorilor, toate participantele au intrat în baza de date a cluburilor Bamboo, pentru prezentări şi şedinţe foto.

În seara concursului, machiajul fetelor a fost realizat de Gabriela Cosma.

Citeşte despre Miss Crişana 2011, Sânziana Morar, în articolul: Pedagog model