Judecătoarea Gabriela Iordache (45 de ani), fostă preşedintă a Judecătoriei Piteşti, a încercat să se sinucidă în dimineaţa zilei de duminică. Femeia şi-a tăiat venele şi a înghiţit detartrant, scrie Adevărul.

Judecătoarea a fost transportată de urgenţă la Spitalul Floreasca din Capitală, prezentând arsuri interne din cauza soluţiei ingerate. Femeia a lăsat un bilet de adio al cărui conţinut nu a fost făcut public.

Judecătoarea a fost găsită leşinată de către soţul său, executorul judecătoresc Ion Iordache, în jurul orei 5 dimineaţa. Cei doi locuiesc într-o casă din oraşul Ştefăneşti, alături de cele două fiice.

Surse judiciare au declarat ziarului citat că Gabriela Iordache a înghiţit detartrant şi apoi şi-a tăiat venele. Deocamdată nu se cunosc cauzele tentativei de suicid. Vecinii spun că în ultimele luni judecătoarea era foarte abătută.

Cu o experienţă de peste 15 ani în magistratură, Gabriela Iordache a fost vicepreşedinte şi preşedinte al Judecătoriei Piteşti, în present fiind judecător la secţia penală a Judecătoriei Piteşti.