Devenită cunoscută în urmă cu 7 ani, drept "Isterica de la TV", din cauza metodelor cel puţin inedite de a atrage spectatorii în concursurile interactive, orădeanca Adela Lupşe revine în atenţia publică în calitate de candidat la alegerile parlamentare din 11 decembrie.

Potrivit site-ului dcnews.ro, tânăra, care între timp și-a schimbat și look-ul (vezi foto jos) candidează din partea PRU, în Ilfov, pentru un loc în Camera Deputaţilor.

''Adela Lupşe este pe locul 6 din 7 la Ilfov pe lista de deputaţi. Nu este un loc eligibil. Colegii din judeţul Ilfov s-au gândit că trebuie găsit cineva capabil să lupte în dezbateri TV cu Clotilde Armand. Adela Lupşe este Clotilde Armand din Ilfov", a declarat preşedintele PRU, Bogdan Diaconu, pentru DCNews.

După cum se ştie, Adela Lupşe şi-a câştigat renumele de "isterica de la tv", în urma unui episod petrecut în 2009 (vezi video), când, într-un concurs interactiv difuzat la Naţional TV, a făcut o criză de nervi în direct. Pe atunci, prezentatoarea lucra pentru o firmă ce organiza concursuri interactive, iar Naţional TV a şi fost sancţionat de CNA pentru ieşirea tinerei.

Anul trecut, Adela Lupşe a revenit în atenţia publicului şi în calitate de promoter al primului club de swingeri din Oradea.