Tragicul eveniment s-a petrecut în jurul orei 15.30, pe strada Ogorului, în dreptul cimitirului municipal. "În accident au fost implicate două autoturisme, un Citroen şi Mazda. În prima maşină a fost o singură persoană, şoferul, iar în Mazda fost trei persoane: mamă, fiică şi băiat. A fost nevoie de un echipaj de la descarcerare să le scoată pe mamă şi fată din maşină, iar când au ajuns, medicii au constatat doar decesul acestora", a precizat pentru eBihoreanul.ro locotenentul Cristian Herţe, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Crişana.

Potrivit dr. Hadrian Borcea, şeful SMURD şi UPU Oradea, cei doi copii aveau aproximativ 7-8 ani, băieţelul, respectiv 10 -11 ani, sora lui. "Rănile erau atât de grave, încât colegii mei nu au reuşit să stabilească vârsta acestora nici măcar aproximativ. Mama şi fetiţa au murit la locul accidentului, pe băiat medicii au reuşit să îl resusciteze, dar în final a decedat şi el", a mai spus Borcea.

Sbcomisarul Ioana Indrieş, de la Poliţia Bihor, a declarat că un echipaj al poliţiei e încă la faţa locului şi cercetează împrejurările producerii acestui accident. "Din primele date, se pare că o femeie de 32 de ani din Oradea, a pătruns pe contrasens, nu se ştie din ce motive, unde s-a ciocnit frontal cu un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 42 de ani din Sânmartin", a precizat Indrieş.