O cântăreaţă de manele din Oradea a fost acceptată în concursul X Factor România, transmis în fiecare duminică de Antena 1. În ediţia din 14 octombrie a fost transmisă preselecţia orădencei Claudia Ciobanu, sau "Clauditza de la Oradea", cum este ea cunoscută în cercurile iubitorilor de manele.

Tânăra a apărut îmbrăcată într-o rochiţă roz şi foarte dichisită la preselecţiile care au avut loc în Cluj Napoca şi a cântat melodia "Soarele meu", de la Mandinga. Obişnuită să facă show-uri cu dedicaţii la nunţi, fata a dansat în faţa juraţilor, ba chiar s-a urcat provocatoare pe pupitru în faţa lui Cheloo de la Paraziţii. "Haide, Cheloo, ştiu că-ţi place!", i-a spus manelista.

Pe toată durata melodiei, orădeanca a dansat, ajungând şi lângă Dan Bittman, dar şi lângă Delia. Fata a recunoscut că este cântăreaţă la nunţi. "Cânt oriunde. Oriunde sunt dorită şi unde mă cheamă lumea", a spus ea. Clauditza le-a mai spus juraţilor că ea trebuie să facă atmosferă oriunde merge: "Nunţile sunt cu lume multă şi trebuie să-i ridic pe toţi în picioare".

Chiar dacă şi-a transformat audiţia în bairam, orădeanca a primit trei de "da" din partea juriului şi a trecut în "Bootcamp", etapa următoare a concursului. "Se vede că ai experienţă, că eşti profesionistă", i-a spus Dan Bittman.

Clauditza este cântăreaţă cu state vechi şi are lansate mai multe manele, pentru care a şi filmat videoclipuri.

Tot în ediţia din 14 octombrie, orădeanca Alexandra Broinaş, despre care juraţii au spus că seamănă cu Inna, a trecut în etapa următoare a concursului. În urmă cu câteva săptămâni, o altă orădeancă, poliţista Natalia Selegean, a reuşit să intre în acest sezon al X Factor România.

Vezi aici prestaţia "Clauditzei" la X Factor!

Citeşte şi: "Inna de Oradea i-a vrăjit pe Dan Bittman şi Cheloo şi Poliţista X: s-a făcut remarcată la preselecţiile X Factor şi a fost aleasă de toţi cei trei juraţi pentru a continua concursul