Pompierii ISU Crișana au intervenit luni dimineață în Oradea pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o mașină care circula pe șosea. Din fericire, șoferul a oprit rapid și a scăpat fără răni.

„În dimineața zilei de luni, 28 noiembrie a.c., la ora 08.12, garda de intervenție a Detașamentului 2 Oradea a fost alertată pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism ce rula pe strada Alexandru Cazaban din municipiu. Pompierii militari au localizat și lichidat incendiul, care se manifesta violent în partea din față a autovehiculului, în aproximativ 10 minute de la primirea apelului prin 112, în limitele găsite”, a transmis lt. col. Camelia Roșca, purtătorul de cuvânt al ISU Crișana. 

Conform pompierilor, cel mai probabil incendiul a fost provocat de „un scurtcircuit determinat de un cablu electric defect”. În urma incidentului, au ars materiale combustibile din compartimentul motor, anvelopele roților din față, bordul și, parțial, scaunele din față.

„Din fericire, conducătorul auto nu a fost rănit, acesta reușind să parcheze rapid mașina și să se autoevacueze la timp”, a mai precizat reprezentanta ISU.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!