O mașină s-a făcut scrum joi noaptea, pe DN79 în Bihor. La momentul izbucnirii incendiului, în autoturism se aflau o femeie și fiica ei de 6 ani. Șoferița a reușit să iasă din mașină, scoțând-o și pe fetiță.

„În cursul serii de joi, 1 august a.c., în jurul orei 21.50, două echipaje de pompieri militari din cadrul Detașamentului 1 Oradea au intervenit în comuna Nojorid, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism în care se aflau un adult și un copil. Evenimentul s-a produs în timp ce autovehiculul rula pe DN 79, în localitatea Leș, iar în momentul sesizării acestuia, șoferița a parcat mașina într-un loc în care să nu pericliteze siguranța celorlalți participanți la trafic, autoevacuându-se și evacuându-și rapid fiica, în vârstă de 6 ani, din autoturismul la care flăcările începuseră să se manifeste”, a transmis lt. col. Camelia Roșca, purtătoarea de cuvânt a ISU Crișana.

(foto: ISU Crișana)

Potrivit informării, pompierii militari au localizat și lichidat incendiul în aproximativ 10 minute, „însă flăcările au afectat aproape în întregime, autovehiculul”. Imaginile trimise de ISU arată că mașina a fost distrusă complet. 

(foto: ISU Crișana)

„Cercetările efectuate au indicat faptul că evenimentul a fost generat, cel mai probabil, de o cauză de natură electrică. Din fericire, nu au existat persoane rănite”, mai transmite ISU.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!