Cititorii BIHOREANULUI au transmis, marţi după amiaza, o serie de imagini surprinse pe Podul Carol I din Oradea, unde un autoturism Mercedes a luat foc în mers. Potrivit martorilor, un pompier aflat în timpul liber, Bogdan Leş, a intervenit pentru a încerca să stingă incendiul până la sosirea colegilor săi. De asemenea şi alţi orădeni care se aflau în zonă au sărit să ajute.

Deocamdată nu se cunosc motivele care au dus la producerea incendiului.

Imaginile arată că între timp la faţa locului au ajuns şi echipaje ale ISU Crişana care intervin pentru stingerea focului.

(sursa video: cititori eBihoreanul.ro)

UPDATE: 

Maiorul Camelia Roşca, purtătorul de cuvânt al ISU Crişana, a declarat la solicitarea BIHOREANULUI că apelul 112 a fost înregistrat la ora 17.21, la faţa locului fiind mobilizate de urgenţă echipaje ale Detaşamentului 2 de Pompieri Oradea. 

"Până la sosirea forţelor de intervenţie, un pompier militar aflat în timpul liber, Bogdan Leş, din cadrul staţiei de pompieri Săcuieni, care era în zonă, a intervenit de urgenţă fiind sprijinit cu mai multe stingătoare de alţi participanţi la trafic. A ajutat la limitarea propagării focului", a confirmat Roşca cele transmise de cititorii BIHOREANULUI.

Incendiul a fost stins de pompierii ajunşi la faţa locului. În urma incidentului, au ars materialele combustibile din compatimentul motor al maşinii, precum şi bara din faţă şi farurile din faţă. De asemenea, s-au degradat aripile, parbrizul şi capota. Cel mai probabil incendiul a fost provocat de un scurtcircuit electric.