Echipaje de polițiști și paramedici s-au deplasat luni după amiaza în comuna Șinteu, unde a avut loc un accident rutier. Un autoturism s-a răsturnat, în circumstanțe încă neelucidate, iar șoferița a fost transportată cu elicopterul SMURD la Spitalul Județean din Oradea.

Potrivit Alinei Butaci, purtător de cuvânt al ISU Crișana, apelul la 112 s-a înregistrat la ora 15.45. Era sesizată producerea unui accident rutier în care a fost implicat un autoturism, în care se aflau trei persoane. 

„O femeie, șoferița, a fost transportată cu elicopterul SMURD la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean din Oradea, având multiple leziuni”, a declarat, la solicitarea BIHOREANULUI, reprezentanta ISU.

Primele evaluări medicale au arătat, se pare, că starea șoferiței nu este totuși una gravă.

De la ISU Crișana au intervenit un echipaj de prim ajutor cu paramedici de la stația de pompieri Aleșd și elicopterul SMURD. Potrivit Alesdonline.ro, accidentul s-a petrecut pe DN1H, în satul Valea Târnei din comuna Șinteu.

(sursa video: Youtube / Aleșd Online)

UPDATE:

Șoferița în vârstă de doar 18 ani care a pierdut controlul mașinii s-a ales cu mai multe răni, însă, din fericire, nu grave.

„A suferit un traumatism toracic și un traumatism cranian minor. A rămas internată pentru supraveghere la Chirurgie”, a precizat, la solicitarea BIHOREANULUI, dr. Hadrian Borcea, șeful UPU SMURD Bihor.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!