La o săptămână distanţă de competiţia din Praga, s-a desfăşurat a 31-a ediţie a Campionatului European de Karate Tradiţional în capitala Serbiei, la Belgrad, unde doi sportivi ai C.S. UAMT Univ. AGORA Oradea au făcut parte din lotul României.

La linia de start a acestei competiţii au fost aliniaţi aproximativ 350 de sportivi, din 18 ţări. Aceasta a fost destinată doar categoriilor de cadeţi, juniori, tineret şi seniori, criteriul de selecţie fiind puţin mai rafinat, fiind prezenţi în lot sportivii de pe primele două poziţii de Campionatul Naţional de Tradiţional.

În urma întrecerilor, cu medalie de bronz s-a întors acasă sportivul Botez Robert Diner, la proba de fuku-go individual masculin, categoria juniori.

"Mă bucură nespus de mult faptul că Botez Robert a urcat pe podium. Acest sportiv dovedeşte ca prin muncă şi seriozitate îţi poţi depăşi neajunsurile. Aici mă refer la faptul că a început viaţa competiţională la categoria de cadeţi (14 ani), fiind lipsit de experienţa pe care mulţi din adversarii lui au dobândit-o în copilărie", a declarat Raul Mircea Tudorică, antrenor la clubul orădean.