Primăria a anunţat că sâmbătă va avea loc în Oradea acţiunea lunară privind colectarea deşeurilor de echipamente electrice şi electronice.

În municipiu vor fi amenajate 5 puncte de colectare: în Rogerius - zona Spitalului Municipal "Dr. Gavril Curteanu'' şi în zona străzii Sovata respectiv a podului de pontoane, în Ioşia pe strada Oneştilor, în parcarea supermarketului Penny, în Nufărul - zona ultimei staţii de tramvai, şi pe Calea Clujului, lângă Maternitate.

"Containerele vor fi disponibile sâmbătă, 8 ianuarie 2011, între orele 8 şi 18. Deşeurile de echipamente electrice şi electronice colectate în punctele fixe de colectare vor fi preluate de SC Bene Internaţional SRL Oradea", se arată într-un comunicat al Primăriei.

Pentru cantităţi mari de deşeuri electrice şi electrocasnice, persoanele fizice sau juridice ori asociaţiile de locatari pot contacta firma Bene Internaţional Oradea, la telefonul fix: 0259 406276, mobil: 0731 372103 sau 0728 908081, firma asigurând preluarea şi transportul gratuit pentru deşeurile de echipamente electrice şi electronice.

"Organizatorii acestor campanii de colectare a deşeurilor de echipamente electrice şi electronice mulţumesc orădenilor pentru felul în care au răspuns până în prezent acestor acţiuni", se mai arată în comunicat.