Primăria Oradea a anunţat o nouă campanie de colectare a deşeurilor electrice, electronice şi electrocasnice, ce va avea loc sâmbătă în municipiu.

Astfel, orădenii vor putea lăsa aparatele de care nu mai au nevoie într-unul din containerele din cele cinci puncte fixe din oraş: în parcarea din faţa Spitalului Municipal Dr. Gavril Curteanu, pe strada Sovata lângă podul de pontoane, în parcarea supermarketului Penny de pe strada Oneştilor, în apropierea ultimei staţii de tramvai din Nufărul şi lângă Spitalul Clinic de Obstetrică-Ginecologie. Containerele vor fi deschise între orele 8 şi 18.

Totodată, orădenii, fie persoane fizice, fie persoane juridice sau chiar asociaţii de proprietari, care au strâns cantităţi mari de DEEE-uri, pot contacta firma Bene Internaţional, cea care ridică astfel de deşeuri în municipiu. La Bene Internaţional puteţi apela la unul din numerele de telefon: 0259.406.276; 0731.372.103 sau 0728. 908.081, firma asigurând preluarea şi transportul gratuit pentru DEEE-uri.