Fotbaliştii de la FC Bihor vor susţine marţi un nou joc pe teren propriu în cadrul play-off-ului Seriei a 8-a a Ligii a III-a. De această dată roş-albaştrii vor întâlni formaţia Phoenix Buziaş, într-un joc care este programat în cadrul etapei a 7-a la Stadionul Municipal "Iuliu Bodola", de la ora 18.

După cum anunţă clubul orădean, ca de obicei, preţul unui bilet de intrare la joc este 10 lei, copiii până în 14 ani şi persoanele cu dizabilităţi având accesul gratuit.

În acest duel se vor întâlni echipa de pe primul loc, FC Bihor Oradea, cu 62 de puncte şi virtual câştigătoare a fazei play-off, şi echipa de pe poziţia a IV-a Phoenix Buziaş, care a acumulat până acum 36 de puncte.

Va fi cea de-a cincea confruntare din această ediţie a Ligii a III-a între cele două echipe. Până acum FC Bihor s-a impus de fiecare dată în faţa formaţiei din Buziaş. Astfel, în sezonul regular, la Buziaş, orădenii au câştigat cu 2-0, iar pe teren propriu cu 4-2. Apoi, în play-off, la Oradea a fost 4-1, iar la Buziaş, 3-0 pentru FC Bihor.

Jocul de marţi, 7 mai, de la ora 18, dintre FC Bihor Oradea şi Phoenix Buziaş va fi arbitrat de o brigadă din Cluj Napoca, cu Narcis Bodocan la centru.

În cealaltă partidă de marţi din etapa a 7-a a play-off-ului Seriei a 8-a a Ligii a III-a, Politehnica Timişoara va juca acasă cu CSC Peciu Nou.

În Seria a 10-a, marţi de la ora 18, Crişul Sântandrei va juca la Satu Mare cu CSM Olimpia, în play-off, iar Lotus Băile Felix la Carei, cu CSM Victoria, în play-out.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!