Campionatul Ligii a III-a la fotbal programează în această săptămână o etapă intermediară. Este vorba despre runda a XXIII-a, care va avea loc marţi, cu începere de la ora 17.

În Seria a V-a, echipele bihorene, la prima vedere, par a avea un program accesibil, dar dacă analizăm ultimele rezultate ale adversarelor, atunci situaţia se complică un pic, fiindcă atât partenerii de întrecere a beiuşenilor din această rundă, cât şi cei care vor întâlni pe Unirea Valea lui Mihai au înregistrat evoluţii şi rezultate bune în etapa precedentă.

Situată pe locul IV, cu 40 de puncte, CF Bihorul Beiuş va evolua în deplasare marţi, în judeţul Timiş, la Becicherecu Mic, în compania echipei locale, Nova Mama Mia. Cei de la Becicherecu sunt în ascensiune în ultima perioadă, aflându-se acum în clasament pe locul 10, cu 26 de puncte, după ce vineri au câştigat pe terenul reşiţenilor de la CSM Ţcolar, cu scorul de 3-1.

Dacă beiuşenii au meci în deplasare, în schimb fotbaliştii de la Unirea Valea lui Mihai vor juca marţi pe teren propriu, cu Gloria CTP Arad, grupare care, de asemenea, a înregistrat progrese în campionat în ultimul timp, în etapa a XXII-a dispunând chiar foarte clar de Naţional Sebiş, cu 4-1.

Se anunţă un derby al suferinţei jocul de la Valea lui Mihai, ambele combatante fiind în luptă pentru evitarea retrogradării iar rezultatul direct dintre ele poate cântări mult la finalul sezonului.

În prezent Unirea ocupă locul XIV, cu 21 de puncte, iar Gloria CTP se situează o poziţie mai sus, pe XIII, cu 23 de puncte.

La fruntea clasamentului, Recaşul şi Hunedoara au programate jocuri în deplasare, iar Autocatania, de pe locul III, va evolua pe teren propriu.