Până în 31 ianuarie, în galeria fotografului orădean Ovi D. Pop din ERA Shopping Park pot fi admirate zeci de imagini care fac parte din expoziţia "Romania Grand Circuit", acestea fiind premiate în cadrul competiţiei cu acelaşi nume.

În circuitul care a cuprins organizarea a patru saloane de fotografie diferite denumite Varadinum, Wallachia, Moldavia şi Transylvania s-au înscris iniţial, în toamnă, 173 de artişti din 40 de ţări, cu 2.560 de lucrări, la categoriile face & body, color şi monocrom.

Un juriu format din fotografi de renume a ales câştigătorii, în decembrie, şi a înmânat 18 premii la fiecare categorie şi salon.

„Cel mai bun autor din România a fost desemnat Ovidiu Gabor din Oradea, cu 2 medalii de argint şi o menţiune câştigate, şi 21 de acceptări. Cel mai bun club a fost ILFIAP Club EURASIA din Rusia", a spus Ovi D. Pop.

„Romania Grand Cricuit" a fost organizat de Ovi D. Pop, de Federaţia Internaţională de Artă Fotografică (FIAP), Asociaţia Artiştilor Fotografi din România (AAFR), Euro Foto Art şi Varadinum Foto Club.

Toate imaginile premiate pot fi văzute în galeria de artă din ERA Shopping Park. Intrarea este liberă.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!