Echipa orădeană de handbal feminin CSU CSM şi-a continuat parcursul în campionatul Diviziei A, sâmbătă la Sfântu Gheorghe, unde a mai consemnat un eşec, pierzând cu corul de 22-31, după ce şi la pauză era condusă, cu cinci goluri, scor 11-16.

Partida cu Sepsi Sfântu Gheorghe, din cadrul etapei a X-a din Seria B a Diviziei A, a consemnat un nou joc în care echipa antrenoarei Doina Ardelean a plătit tribut lotului insuficient din punct de vedere numeric, situaţie apărută din cauza numeroaselor indisponibilităţi medicale. Mai mult, nici această partidă nu s-a încheiat fără urmări, Cornelia Vrabie suferind o accidentare la spate după o căzătură provocată de o adversară.

Cum s-a întâmplat însă şi în alte partide, orădencele au început în forţă jocul, având un avantaj de 4-1 după primele minute. Lipsa concentrării, oboseala acumulată, dar mai ales subţirimea lotului, au făcut ca până la pauză gazdele să întoarcă rezultatul şi să intre la vestiare cu un avantaj de 5 goluri, scor 16-11.

Şi partea a doua a meciului s-a desfăşurat tot după aceleaşi coordonate, Sepsi adăugându-şi încă patru goluri la zestrea acumulată după primele 30 de minute. Astfel, rezultatul final a fost 31-22 pentru Sepsi Sf. Gheorghe, înfrângere care totuşi nu afectează poziţia din clasament a orădencelor, care se situează pe locul 10.

De precizat că până la următorul meci de campionat, programat în ultima etapă a turului, urmează o pauză de două săptămâni, perioadă în care sunt şanse să se recupereze o parte din jucătoarele accidentate, care astfel ar putea fi prezente în teren la disputa de acasă cu CSU de Vest Timişoara, echipa de pe locul VII.

Alte rezultate din runda a X-a: CSU De Vest Timişoara – Naţional Braşov 32-31, CSM Slatina – SCM Piteşti 29-22, CSU Reşiţa – Avram Iancu Arad 50-19 şi CSM Bistriţa – Cetate Devatrans 31-23. Mureşul Tg. Mureş a stat.

În clasament, pe primele locuri se află: CSM Bistriţa, cu 27 de puncte, Cetate Devatrans, cu 24 de puncte, CSM Slatina, cu 21 şi CSU Reşiţa, echipa care a acumulat 18 puncte.