Una dintre cele mai de succes piese de teatru pentru copii din această stagiune, "Poveşti populare ruseşti", se joacă, sâmbătă, la ERA Park, sub semnătura Trupei Arcadia, de la Teatrul Regina Maria.

Astfel, copiii sunt invitaţi să intre într-o lume fantastică, din care pot lua învăţăminte, cu ajutorul a cinci poveşti specifice (Gogoaşa, Ridichea Uriaşă, Vulpea şi Corbul, Cocorul şi vulpea, Căsuţa iepuraşului), însoţite de o coloană sonoră autentică.

Realizat după scenografie semnată de Cusri Emese, spectacolul este unul cu totul special, pentru că, pe lângă faptul că actorii poartă măşti, scena va prinde viaţă şi cu ajutorul unor păpuşi vechi, utilizate de teatru în anii '70, '80 şi '90 şi recondiţionate.

În rolurile principale, spectatorii îi vor putea găsi pe actorii Bianca Viviana Priceputu şi Igor Lungu, cel din urmă fiind şi regizorul piesei, şi, respectiv, cel care a ales conceptul spectacolului. Cântecele sunt interpretate şi compuse de Zentania Lakatos (Lupşe).
Spectacolul se va desfăşura între orele 11 şi 12, în sala de evenimente a centrului comercial, iar intrarea este gratuită pentru toată lumea.

Mai multe detalii despre evenimentele de la ERA Park, pe www.era-oradea.ro!