Echipa FC Bihor şi-a continuat cu o victorie, sâmbătă seara, seria jocurilor amicale pe care le susţine în cantonamentul din Italia, de la Brescia.

În cel de-al treilea joc susţinut în compania echipelor peninsulare, formaţia orădeană a trecut cu scorul de 2-0 (0-0) de formaţia Colognese Calcio, o echipă care activează în Serie D a campionatului italian şi care nu demult a început un proiect nou, cu jucători noi şi avându-l ca antrenor pe Sergio Porrini, fostul jucător al celebrei Juventus Torino.

Golurile "roş-albaştrilor" în această dispută au fost marcate de Florean, în minutul 50, şi Birtalan, în minutul 80.

De la început, antrenorul Gheorghe Ghiţ a trimis în teren echipa: Fildan - Moraru, Petrache, Hering, Lupu - M. Popa, Coroian, Sorian - Florean, Mărkuş şi Fl. Pop. În repriza a doua au mai fost introduşi însă şi portarul Pogacsics şi jucătorii de câmp Oltean, Matei, Deaconescu, Diarra, Chiş, Danci, Sfârlea, Birtalan şi Sulea.

Partida a fost dominată cu autoritate de bihoreni, care, pe lângă cele două goluri marcate în mitanul secund, şi-au mai creat şi alte ocazii de a înscrie, ratate însă.

Până în prezent FC Bihor a disputat în cantonamentul din Italia trei partide, două câştigate şi una pierdută.

Următorul joc şi ultimul de verificare de la Brescia se va desfăşura miercuri, 10 august, în ultima zi de cantonament, cu începere de la ora 18, în compania formaţiei de Serie A, Bologna.