A băgat 100 de lei şi a scos 25.000. Orădeanca Mioriţa Elena Rostaş va avea cu siguranţă iarna mai uşoară, după ce miercuri, aparatul la care juca împreună cu fiul ei, la cazinoul Las Vegas, din bulevardul Decebal, lângă cofetăria Scala, a "urlat" că a câştigat premiul cel mare.

Orădeanca, ajunsă şomeră după ce a fost disponibilizată de la Primărie, spune că a devenit o "împătimită" a jocurilor de noroc. Împreună cu fiul ei, joacă la "păcănele" de câteva luni, de când cei de la Las Vegas au deschis în zonă, şi, deşi a mai câştigat, niciodată nu i-a căzut în mână o sumă atât de mare.

"Joc de câteva luni. Sunt, din păcate, o împătimită. Am mai câştigat sume de 1.000 de lei şi bonusul mediu, de 1.200 lei. Am sperat şi am simţit că voi câştiga. Am zis mereu că o să prindem potul cel mare, iar miercuri, la un moment dat, a sunat jackpot-ul. De data asta chiar a fost potul cel mare! Am câştigat 25.000 lei", a spus orădeanca.

Întrebată ce va face cu sumele, Mioriţa a spus că îşi va ajuta fiul, de 19 ani, să îşi cumpere o maşină.

Premiul câştigat de Mioriţa este cel de-al doilea pot luat în ţară la cazinourile Las Vegas, după ce la Iaşi, un bărbat a "lovit" recent 60.000 de lei.

Reţeaua de cazinouri Las Vegas numără 44 de localuri în marile oraşe din România, dintre care numai în Oradea există 4: cel de pe bulevardul Decebal, pe bulevardul Dacia nr. 36, în Parcul Traian nr. 1 şi pe bulevardul Magheru nr. 48.