O orădeancă în vârstă de 21 de ani, pe numele ei Ioana Chiorean, a şocat opinia publică italiană, după ce a fost filmată recent la cursa tradiţională de cai a oraşului Siena, în timp ce se lăsa pipăită pe sânii goi de un bărbat, la balconul unei clădiri. Întreaga scenă a fost urmărită şi de spectatorii cursei de hipism.

Orădeanca a dat spectacolul sexy pe 16 august, exact înainte ca pe străzile oraşului să înceapă cursa "Palio di Siena". Videoclipul a ajuns pe Youtube, de unde a fost preluat atât de presa italiană, cât şi de cea naţională.

Ioana Chiorean se afla la etajul întâi al unei clădiri situate chiar în piaţa centrală a oraşului, Piazza del Campo, unde se aflau zeci de mii de persoane.

După un joc pe care l-a făcut alături de un bărbat, cel mai probabil italian, orădeanca şi-a dat jos topul rochiţei, rămânând cu sânii goi. Tânăra s-a lăsat pipăită de bărbat şi apoi s-a întors spre mulţime, dezinhibată.

Cei doi "actori" sunt conştienţi că sunt observaţi de mulţime, dar râd când văd privirile şocate ale spectatorilor. Oamenii au urmărit-o pe tânără strigând şi aplaudând-o.

Potrivit presei centrale, printre cei prezenţi s-au numărat şi câţiva poliţişti, care i-au cerut documentele şi au înaintat procurorilor un dosar, pentru a stabili dacă românca va fi pusă sau nu sub cercetare penală pentru acte obscene în public.

Cotidianul italian "Libero" a scris că tânăra dezinhibată a prejudiciat "sacralitatea unei curse tradiţionale, cum este cea de la Siena".

Culmea este că personajul principal al videoclipului, Ioana Chiorean, s-a căsătorit în această vară, însă nu cu bărbatul cu care a fost filmată. Se zvoneşte că orădeanca ar fi prostituată de lux în Italia.