O tânără de doar 25 de ani, originară din Oradea, dar mutată în SUA, a murit în urma unui accident rutier. Potrivit presei americane, accidentul s-a petrecut marţea trecută, pe 24 mai, la ora 1 dimineaţa, pe autostrada 580 din Richmond, statul Virginia.

Orădeanca, pe numele ei Virgilia Nicula, staţiona cu o maşină marca Honda lângă o ieşire de pe şosea, când a fost lovită din plin din spate de un alt autoturism marca Acura. În urma impactului, tânăra a suferit răni foarte grave, în special în zona cervicală a coloanei vertebrale, intrând în comă şi decedând vineri seară.

Ziarele din SUA mai scriu că şoferul care a lovit-o, Alwyn Redd, în vârstă de 35 de ani, era beat. Bărbatul a fost internat în spital, dar a supravieţuit impactului şi, mai spun jurnaliştii americani, va fi cercetat pentru omor prin impredenţă sau omucidere, în funcţie de antecedentele sale.

Tânăra decedată a absolvit, în 2009, Colegiul Naţional Emanuil Gojdu din Oradea şi a studiat Medicina Veterinară la Cluj Napoca. De puţini ani, orădeanca se mutase în America.