O orădeancă în vârstă de 32 de ani a decedat marţi seară, în jurul orei 20, în urma unui accident rutier, a anunţat miercuri Poliţia Bihor.

Femeia traversa regulamentar strada Tudor Vladimirescu, pe trecerea de lângă intersecţia cu strada Sulyok Istvan, chiar în faţa Grupului Şcolar Ioan Bococi, când un orădean de 25 de ani, care conducea un autoturism marca Volkswagen înmatriculat în Bihor, a acroşat-o, deşi era obligat să-i dea prioritate.

În urma impactului, deosebit de violent, tânăra a fost aruncată la circa 7 metri pe carosabil.

"Victima a suferit politraumatisme complexe. Echipajul SMURD ajuns la faţa locului a încercat să o resusciteze, dar nu s-a mai putut face nimic", a declarat pentru BIHOREANUL dr. Hadrian Borcea, coordonatorul SMURD şi al Unităţii de Primire a Urgenţelor din Spitalul Judeţean.

Şi mai trist este că în momentul producerii accidentului, tânăra era însoţită de copilul ei, în vârstă de 10 ani, care nu a fost accidentat, dar a văzut întreaga scenă. Un orădean care susţine că a fost martor la eveniment a povestit că băieţelul a scăpat teafăr tocmai pentru că înainte cu câteva secunde de impact, mama l-a împins înapoi pe trotuar.

Micuţul s-a speriat şi a fugit de la locul accidentului spre casă, întorcându-se câteva minute mai târziu cu tatăl său, respectiv soţul femeii.

Poliţiştii orădeni au început o anchetă în acest caz, pentru a determina împrejurările exacte în care s-a produs tragicul eveniment.