De când era mică, Alisa se juca prin casă de-a parada modei şi-i plăcea să fie tot timpul în centrul atenţiei.

Acum, defilează pe podiumuri adevărate şi e la un pas de a lua pieptiş lumea modei pariziene. Între timp, plănuieşte să-şi deschidă cel mai tare salon de înfrumuseţare din oraş.

Paris... j'arrive

În urmă cu doi ani, Alisa Dragoş a devenit model la agenţia Graziela Models, iar succesul a venit imediat. Bruneta, acum de 19 ani, a fost aleasă pentru cele mai tari prezentări de modă din oraş. Defilarea cu care se mândreşte cel mai tare este cea pentru Cătălin Botezatu, de anul trecut, când acesta a ales-o pentru o colaborare. Atunci fata a defilat într-un club îmbrăcată în desuuri foarte sexy din colecţia de lenjerie intimă a lui Bote, creată pentru faimosul catalog Quelle.

Cu asemenea recomandări, modelul a primit imediat un job de hostess la un show-room din Milano, iar vara aceasta a participat la un casting pentru o agenţie pariziană. În aşteptarea răspunsului, fata se visează deja pe podiumurile capitalei franceze alături de cele mai cunoscute top-modele.

Ţărăncuţă, ţărăncuţă

Spre deosebire de alte colege, Alisa nu se plânge de stilul de viaţă agitat, pentru că a găsit modul perfect de a se relaxa. Frumoasa se refugiază de câte ori are ocazia în satul bunicii, unde şi-a petrecut toată vacanţa de vară. "Îmi plac oamenii simpli de la ţară şi modul tradiţional de viaţă pe care aceştia îl duc", se justifică ea. Nici munca câmpului n-o deranjează, aşa că îşi ajută bunica de câte ori are ocazia.

Odată cu încheierea verii, a trebuit totuşi să-şi părăsească oaza sa de linişte şi să se întoarcă la oraş, deoarece în curând va începe cursurile de cosmetică şi masaj la care s-a înscris, căci vrea să devină cosmeticiană şi maseuză profesionistă. Plănuieşte să-şi deschidă propriul salon de îngrijire, unde chiar ea să se ocupe de clienţi. Promite că-l va face cel mai căutat centru din tot oraşul, iar clienţii vor fi răsfăţaţi. Şi cine nu s-ar lăsa pe mâinile ei?...


Călăreaţa
Alisa Dragoş

vârstă: 19 ani
ochi: căprui
zodie: Peşti
înălţime: 1,76 m
măsuri: 87-61-90
greutate: 54 kg
hobby: shopping, călărie