Două orădence au concurat, vineri seara, la hotelul Residence Domenii din Bucureşti, în finala naţională a concursului de frumuseţe Miss Universe. Alexandra Hadade, în vârstă de 21 de ani şi Andrada Borcheş, foste apariţii la rubrica Frumoasele Bihorului, din BIHOREANUL, sunt modele ale agenţiei M Models şi au fost alese între primele 20 de finaliste din peste 700 de candidate.

zlarisa.jpgDupă perioada de cantonament în care fetele au trecut prin mai multe probe, ele au urcat vineri seara pe podium în faţa juriului. La finalul competiţiei, acesta a ales-o drept Miss Universe România pe Larisa Popa (foto), o tânără de 24 de ani din Slatina, care va reprezenta România în finala mondială a competiţiei, care va avea loc în Sao Paolo, pe 12 septembrie.

Imediat în urma ei a fost votată orădeanca Alexandra Hadade, care a urcat pe locul I. Cealaltă orădeancă nu a fost votată în primele trei, dar, potrivit managerului ei, a fost văzută de mulţi designeri interesaţi să colaboreze cu ea. "Alexandra va face un contract cu Miss Universe şi îi va reprezenta la diferite evenimente, iar Andrada are şansa la alte colaborări cu branduri şi designeri care au observat-o la eveniment. Oricum şi faptul că au ajuns între primele 20 de finaliste este important", spune Marius Molan, managerul agenţiei M Models.