La propunerea preşedintelui Corpului Profesional Universitar, sindicalistul Gheorghe Constantin Ionescu, conducerea Universităţii a decis să ofere angajaţilor tichete cadou în loc de primă de Crăciun. Decizia a fost luată luni, în şedinţa Senatului universitar, însă într-o altă formă decât cea propusă de Ionescu.

În timp ce sindicalistul a cerut tichete pentru toţi angajaţii, senatorii au decis să îi taie de pe listă pe universitarii cu gradul didactic de profesor. De asemenea, indiferent de gradul didactic, nu vor primi bonusul nici dascălii care au indemnizaţii de conducere, adică şefii de structuri din cadrul Universităţii.

Toţi ceilalţi angajaţi se vor alege cu câte 10 tichete în valoare de 9,3 lei fiecare. Cum decizia a fost luată la jumătatea lunii decembrie, prima de Crăciun va ajunge în mâinile universitarilor abia în ianuarie.

Ionescu mai propusese conducerii Universităţii şi ca de anul viitor toţi angajaţii instituţiei cu salarii de până la 1.000 de lei să primească bonuri de masă. Consiliul de Administraţie a respins, însă, această propunere.