Micuţii dansatori Magyar Milan, de la Feeling Dance Oradea, şi Georgiana Presăcan, de la Dance Art Târgu-Mureş, au devenit vicecampioni naţionali la Campionatul Naţional de Dans Sportiv care s-a desfăşurat la Iaşi şi a reunit peste 600 de perechi din toată ţara.

Magyar Milan şi Georgiana Presăcan au concurat la secţiunea "10-11 ani Latino". "După mai multe runde calificative în care au înfruntat 27 de perechi, sportivii s-au clasat pe a doua treaptă a podiumului. Această realizare reprezintă un progres imens pentru dansul orădean, având în vedere că, în anul precedent, la aceeaşi categorie de vârstă, perechile autohtone n-au izbutit nici măcar calificarea în sferturile de finală ale campionatului", a declarat Cristian Jurcuţ, antrenor la Feeling Dance.

Orădeanul Magyar Milan practică dansul de la 4 ani dar este legitimat în competiţiile Federaţiei Române de Dans Sportiv de numai doi ani.

Din cele 7 perechi de sportivi aparţinând cluburilor orădene Feeling Dance, Stephany Oradea şi Stelele Dansului, care au reprezentat Oradea la Campionatene Naţionale în acest an, o altă pereche finalistă, formată din Toth Aramis şi Fazekas Sonia (Stephany Oradea), a obţinut locul al IV-lea la categoria "6-9 ani-Latino".