Tragedie în Gara Strehaia, județul Mehedinți, miercuri dimineață. O tânără polițistă în vârstă de 25 de ani s-a împușcat în cap cu arma din dotare, după ce s-ar fi certat cu soțul.

„La data de 19 ianuarie, ora 09.42, Inspectoratul de Poliție Județean Mehedinți a fost sesizat, prin apel 112, de un polițist din cadrul Poliției Transporturi Strehaia, cu privire la faptul că un agent de poliție, de 25 de ani, ajutor șef de post la Poliția Transporturi Strehaia, s-a împușcat în cap, cu arma din dotare, în baia gării Strehaia”, a transmis Inspectoratul de Poliție Mehedinți, conform site-ului România24.ro.

Tânăra a intrat în serviciu la ora 8. Ea absolvise în promoția 2018 a Școlii de Agenți de Poliție Vasile Lascăr Câmpina, iar ultimul aviz psihologic l-a obținut în anul 2020.

Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările exacte ale evenimentului.

Potrivit Digi24, femeia ar fi recurs la acest gest, după ce s-ar fi certat cu soțul, și el polițist, în Dolj.

UPDATE: Tânăra suferea de depresie

Presa scrie că, de fapt, tânăra suferea de depresie. Dacă inițial în spațiul public s-a vehiculat că aceasta s-ar fi împușcat în cap, ulterioa această variantă a fost schimbată.

De fapt, înainte să se împuște, tânăra i-ar fi dat un mesaj soțului ei, și i-a spus cât de mult îl iubește și că îi pare rău că trebuie să facă acest gest, dar nu are încotro. După, ea și-a închis telefonul și a plecat în baia din gară unde s-a împușcat, după cum au relatat apropiați ai fetei pentru televiziuni.

Bărbatul ar fi sunat-o imediat înapoi, însă nu i-a mai răspuns nimeni, astfel că i-a anunțat imediat colegii care au pornit în căutarea sa, dar care au găsit-o într-o baltă de sânge.

Înainte cu o zi de a recurge la acest gest, femeia a făcut o vizită și la neurolog, dar și la psiholog.