În serile de vineri și sâmbătă (28, respectiv 29 aprilie) sunteți invitați la o poveste cu iz de mangaliță, care include un spectacol live de tăiere a cărnii.

A fost odată ca niciodată Bio-Goods, un furnizor premium de carne de mangaliță, supranumită în industrie drept „carnea Kobe din lumea porcului”. Materia primă va fi feliată și preparată „în direct”, în timp ce oaspeții vor putea savura o înșiruire de delicatese.

Atât vineri, cât și sâmbătă, începând cu ora 18:00, se va începe cu un „shot” de supă fierbinte de mangaliță.

În timp ce veți descoperi cât de aromat poate să fie un astfel de „pahar”, echipa va lucra deja la al doilea fel de mâncare: un platou cu bunătăți reci: cremă de cârnați, rilette, salam, ficat și lista poate continua.

Bineînțeles, veți primi lângă pită proaspătă și murături de casă, care au stat la soare chiar în grădina Graf.

Sursă foto: Bio-Goods Mangalica termékek

Nici cuptorul nu va sta degeaba în tot acest timp - vor fi coapte simultan fripturi și coaste, care vor fi însoțite de faimoșii cartofi prăjiți în casă și legume la grill.

Dincolo de degustarea în sine, veți avea parte de o experiență culinară în adevăratul sens al cuvântului. Pentru că proprietarii Bio-Goods, Hajdu Kata și Hajdu Dávid, alături de Graf, vor povesti fiecare pas. Pregătirea și manipularea cărnurilor presupune o artă în sine, pe care e fascinant să o descoperi chiar de la profesioniști.

La final, vă îndemnăm de pe-acum să păstrați un pic de loc și pentru hájas tészta, o delicatesă dulce, cu foietaj pe bază de untură de casă și magiun de prune.

Sursă foto: Bio-Goods Mangalica termékek

Toate bunătățile descrise sunt incluse în biletul de 129 de lei pe persoană. Recomandăm să le acompaniați cu băuturi răcoritoare, de care se va ocupa Coca-Cola, un alt partener al evenimentului.

Iar pentru că locurile la evenimentele Graf se epuizează rapid, asigurați-le pe ale voastre cât mai curând, sunând la  0754 991 133.

Credeați că s-a terminat aici? Ei bine, festinul culinar continuă și în săptămâna 1-7 mai, cu evenimentul Veni, vidi, micii!, care vă oferă acces – timp de o săptămână – la preparate cu unii dintre cei mai buni mici din țară, veniți chiar de la Carmangeria Ozana, din București.

Pentru a rămâne la curent cu toate noutățile Graf - Poveste și Foc, vă invităm să le urmăriți și pe rețelele de socializare Facebook și Instagram.

(advertorial)

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!