Sportivii secţiei de lupte greco-romane de la Clubul Sportiv Şcolar LPS Bihorul au participat la începutul acestei săptămâni la Arad la întrecerile etapei a IV-a, ultima din cadrul Campionatului Naţional de juniori I, unde au reuşit să ocupe un loc pe podium, dar şi altele trei în apropierea acestuia.

Cel mai bun rezultat l-a reuşit Florin Floruţ în limitele categoriei 60 kg, în timp ce Valentin Gavrilaş, la 66 kg, şi Răzvan Creţu, la 60 kg, s-au situat pe locul al V-lea. În fine, locul al VII-lea a fost ocupat de Vlad Guiaş, la 60 kg.

De precizat faptul că Răzvan Creţu şi Vlad Guiaş sunt mai tineri, fiind cadeţi, dar au fost promovaţi pentru concursul juniorilor mari, iar Florin Floruţ şi Valentin Gavrilaş sunt la primul an la această categorie de vârstă.

Antrenorul Nelu Pop nu s-a putut baza la această etapă pe Oros Alexandru şi Tamaş Andraş, sportivi aflaţi cu lotul naţional într-o pregătire comună cu lotul Indonezei la Bascov, în judeţul Argeş.

În urma tuturor celor patru etape, primele şase echipe, printre care şi CSS LPS Bihorul, au obţinut calificarea pentru turneul final, programat peste două săptămâni, tot la Arad.