Mimi Alford avea doar 19 ani atunci când a devenit internă la Casa Albă iar acum, 50 de ani mai târziu, femeia a lansat o carte în care povesteşte aventura sa cu John Fitzgerald Kennedy, care, susţine ea, a fost primul bărbat din viaţa sa, potrivit Realitatea.net, care citează Daily Mail.

Dezvăluirile din biografia femeii sunt scandaloase, pentru că aceasta povesteşte în detaliu felul în care fostul preşedinte american se comporta. În carte sunt dezvăluite detalii începând cu momentul primului lor contact sexual (femeia era virgină atunci), care a avut loc chiar în camera lui Jackie Kennedy şi terminând cu faptul că, susţine Mimi Alford, a fost forţată de acest să încerce droguri şi a fost provocată să facă sex oral cu prietenul cel mai bun al acestuia, Dave Powers, în timp ce JFK privea.

Preşedintele era "jucăuş", sexul cu el era "variat şi distractiv" şi bărbatul putea fi "seducător", mai spune femeia. Iar cea mai mare parte a timpului o petreceau făcând băi lungi.

Tot potrivit Daily Mail, femeia a crezut la un moment dat că e însărcinată cu preşedintele, iar acesta s-a oferit să o ajute să facă un avort, ilegal în America acelor ani. S-a dovedit însă a fi alarmă falsă.

Cei doi nu s-au sărutat niciodată şi, susţine femeia, atunci când petreceau noaptea împreună, ea împrumuta pijamalele albastre de bumbac ale preşedintelui şi niciodată nu i-a spus altfel decât "Domnule Preşedinte".

Ultima întâlnire a celor doi amanţi a avut loc, spune Alford, cu o săptămână înainte ca JFK să fie împuşcat, pe 15 noiembrie 1963, la un hotel din Manhattan. Mimi Alford trebuia să se căsătorească cu iubitul său din liceu.