Potrivit Cancan, femeia din imagine este o profesoară care predă copiilor religia într-o şcoală din Capitală care, după ce s-a lăsat filmată de un bărbat în timp ce susţinea un "examen oral", a apărut într-un nou filmuleţ şocant, dezbrăcată şi recitând un jurământ bizar, înconjurată de lumânări.

"În numele marelui arhitect al Universului, prin puterea conferită mie de sângele sfânt al Graalului, poruncesc tuturor spiritelor întunecate, tuturor celor ce caută trupul meu, trupul zeiţei, să piară de lângă mine, să piară din mine, să piară pentru totdeauna de lângă cei ce mă iubesc", spune profesoara cu o voce gravă, jurând să caute pacea, smerenia.

Scena se petrece într-un apartament, într-o lumină difuză. Profesoara a fost filmată de un bărbat stând nemişcată şi complet dezbrăcată, având doar un cordon în jurul mijlocului.

"Dăscăliţa" ţine în mână o piatră ce pare a avea o semnificaţie deosebită în ritualul ei.

Într-un alt filmuleţ, femeia, care propovăduieşte cuvântul Domnului la Şcoala Generală nr. 30 din Capitală, este atenţionată de partenerul ei, înainte unei partide de sex, că nu-i stau bine piercingurile din zona genitală. "Vii tu pe la spate", îi răspunde profesoara.

Primele fotografii sexy cu profesoara de religie, acum în varstă de 38 de ani, au apărut în urmă cu doi ani, iar recent aceasta a fost filmată în timpul unei partide de sex oral.