O profesoară de la Colegiul Național Ion Creangă din Bucureşti a fost înjunghiată în timpul orei de un elev de 16 ani. Femeia a fost atacată cu cuțitul după ce le-a spus elevilor că vor da un test pe care nu-l anunțase din timp.

Conform Spotmedia.ro, șocantul incident a avut loc după prânz, în timpul unei ore de limba japoneză, la clasa a X-a.

„La data de 5 aprilie 2023, în jurul orei 12.40, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Secţia 14 au fost sesizaţi, prin 112, cu privire la faptul că o femeie, cadru didactic la o unitate de învăţământ din Sectorul 4, ar fi fost agresată de un elev, cu un obiect tăietor-înţepător, în timp ce se afla la ora de curs”, a transmis Poliţia Capitalei.

Elevii spun că agresorul a scos un cuțit de bucătărie și și-a atacat profesoara, după ce aceasta ar fi intrat la oră și ar fi spus că urmează un test neanunțat, conform Antena3.ro. Femeia a reușit să se ferească și s-ar fi ales doar cu răni ușoare în zona gâtului. 

Adolescentul se află în custodia polițiștilor. Profesoara de 26 de ani a fost dusă de echipajele medicale la Spitalul Universitar din București. 

Conform Agerpres.ro, elevul nu era cunoscut ca un copil problemă sau agresiv.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!