Frumoasa româncă Andreea Diaconu a fost una dintre manechinele care au defilat în show-ul celebrului brand de lenjerie intimă Victoria's Secret, ținut marți pentru prima oară din 2018 încoace. 

Andreea Diaconu (33 ani) este una dintre cele mai de succes manechine și fotomodele din România, ea apărând de mai multe ori pe coperta revistei Vogue, inclusiv în ediția pariziană a publicației de modă.

De asemenea, Andreea a defilat în show-urile unor case celebre, cum ar fi, de pildă, în spectacolul oferit de Jacquemus în această vară pe insula Capri.

Românca a apărut, totodată, în diverse campanii pentru produsele unor case ca Ralph Lauren, Gucci, Isabel Marant, Dolce & Gabbana etc. 

Victoria's Secret Fashion Show 2024 a avut loc marți seară, la Brooklyn Navy Yard, în New York. A fost primul show organizat după ce cel plănuit în 2019 a fost anulat în urma unor controverse privind politicile brandului legate de incluziune și după scăderea audienței. 

În alți ani, însă, acest spectacol era celebru în lumea modei, aducând laolaltă supermodele și vedete, pentru un show cu multă culoare, lenjerii senzuale și chiar sutiene realizate din diamante. 

Ediția 2024 a fost una care a adus noutăți față de „rețeta clasică”, incluzând manechine de mai multe vârste, plus-size și transsexuale.

Pe catwalk și-au făcut apariția Kate Moss și fiica ei, Lila, Adriana Lima, Gigi și Bella Hadid, dar și Carla Bruni, soția fostului președinte Nicolas Sarkozy. De asemenea, au defilat Vittoria Ceretti, Alessandra Ambrosio, Tyra Banks, Ashley Graham, Valentina Sampaio, Alex Consani, Candice Swanepoel. 

Daily Mail notează că spectacolul a fost departe de cele prezentate în perioada de glorie a Victoria's Secret Fashion Show, arătând mai multe reacții de pe rețelele de socializare. «Show-ul Victoria's Secret arată atât de modern și plictisitor acum, sunt dezamăgit», a scris un urmăritor. 

Difuzat în direct pe Amazon Prime Video, spectacolul a avut loc la magazinul Victoria's Secret din New York. Muzica a fost adusă de Lisa, Tyla și Cher.

 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!