Diana Moldovan, o tânără care s-a apucat de modelling în 2006, când a fost descoperită de o agenţie internaţională, face furori în lumea modei. Tânăra româncă este un model de succes care defilează pentru cele mai importante nume în modă şi pozează pentru Victoria's Secret.

Zilele trecut, Diana a creat vâlvă pe internet, după ce site-ul Heavy a publicat mai multe poze cu frumosul model al Victoria's Secret, preluate şi de alte site-uri destinate bărbaţilor.

Diana Moldovan a prezentat doar în 2011 pentru Chanel, Issey Miyake, Vivienne Westwood, Moschino Cheap & Chic, Nanette Lepore, Yohji Yamamoto şi Marc Jacobs (şi mulţi alţii), a fost imaginea produselor Yves Saint Laurent şi Clarins, Lacoste, Bebe şi Trussardi Jeans, dar şi a creatoarei de modă românce Maria Lucia Hohan şi a pozat pentru Victoria's Secret.

Tânăra de doar 24 de ani a fost descoperită într-un club, aşa cum scrie profilul său oficial de pe site-ul fashionmodeldirectory.com şi a apărut frecvent în paginile celebrei reviste de modă Vogue. Românca trăieşte la New York.