Colega de platou a lui Brad Pitt în pelicula "Furia: Eroi anonimi/ Fury" spune despre marele actor că a fost un sprijin deosebit. La fel şi despre regizorul David Ayer.

Pe 19 octombrie, lungmetrajul a fost proiectat în premieră în închiderea Festivalului de Film de la Londra, în prezenţa actorului Brad Pitt şi a regizorului David Ayer. De asemenea, la premiera lungmetrajului au participat actorii Anamaria Marinca, Alicia Von Rittberg, Shia LaBeouf, Logan Lerman, Jon Bernthal şi Michael Peña.

Româna Anamaria Marinca interpretează rolul Irmei în drama de război. După premiera lungmetrajului, actriţa a fost întrebată cum a fost să filmeze o scenă atât de intensă precum cea prezentată în drama de război, Anamaria Marinca a precizat că, într-un fel, pentru ea "nu a fost atât de greu", având în vedere că "băieţii au creat întreaga atmosferă".

Întrebată dacă relaţia dintre regizorul filmului şi actorul Brad Pitt a fost una "naturală". "A fost un proces neobişnuit. M-am simţit foarte apropiată de ei şi m-am simţit în pericol şi în siguranţă în acelaşi timp. Ştiu că este un paradox, dar a fost o perioadă nebună pentru noi toţi", a mai spus Marinca.