Actorul Leonardo DiCaprio a obţinut un ordin de restricţie împotriva Liviei Bistriceanu, o româncă stabilită în SUA care îl asaltează cu scrisori şi pretinde pe diferite forumuri online că e soţia lui.

Potrivit documentelor prezentate de actor în instanţă, Livia Bistriceanu i-a trimis nenumărate mailuri insistente, iar mai apoi a încercat chiar să îl viziteze. La toate astea, se adaugă mesajele obsesive ale femeii de 41 de ani, care a împânzit internetul cu declaraţii de dragoste faţă de Leonardo. Unul dintre ele sună în felul următor: "Ştiţi de ce scriu aici. Sunt soţia lui Leo şi el nu se mai poate căsători cu nimeni. Mă bucur că e adevărat că nu mai e împreună cu ea (n.r. Bar Rafaelli). El trebuie să fie numai cu mine, dar nu vrea să mă ia acasă la el. Noi avem bani împreună, pe care el îi cheltuie cu curva de Bar. Vă scriu pentru a mă ajuta să îl opresc să îmi facă aşa ceva".

Se pare că lucrurile au mers atât de departe încât actorul se simte ameninţat. "Mă tem pentru siguranţa mea şi a celor din jurul meu. Această femeie crede că este soţia mea şi că e însărcinată cu copilul meu, Jesus.", susţine DiCaprio.

Pentru a dovedi că nu fabulează, DiCaprio a inclus în dosar o scrisoare scrisă de mână de Livia, în care femeia îi reproşează că nu o mai iubeşte: "Acum doi ani mi-ai spus că mă iubeşti numai pe mine. Ai spus că vom vorbi curând, dar au trecut doi ani de atunci si încă nu ai făcut-o. De ce?"

Într-o altă scrisoare, Bistriceanu o ia razna şi mai rău: "Vrei să fim împreună cu adevărat şi să fii tatăl copilului meu, Jesus? Ţi-am explicat că nu pot fi cu cineva numai virtual. Vreau să existe un tată pentru Jesus în realitate, nu aşa. De ce mi-o tragi virtual şi nu vrei să mă laşi în pace?"

Actorul este cu atât mai îngrijorat cu cât femeia ştie unde locuieşte şi vrea cu tot dinadinsul să îl întâlnească.