O româncă de 32 de ani, stabilită de câţiva ani în Marea Britanie, a fost condamnată la închisoare după ce a pus detergent în cafeaua şefei sale.

Potrivit site-ului Digi24.ro, care citează BBC, Aurora Iacomi se afla de mult timp în dispute cu şefa sa, Angelinei Raychinova, ambele angajate la o firmă de curăţenie din UK.

În 22 aprilie, Raychinova a criticat-o dur pe româncă în faţa colegilor, iar Iacomi a declarat ulterior autorităţilor că s-a simţit umilită. "Angelina îşi lăsase termosul cu cafea în camera destinată personalului. Când s-a întors, a luat o gură de cafea şi a simţit imediat o senzaţie de arsură pe buze şi a scuipat conţinutul", a declarat procurorul care s-a ocupat de caz, Philip Allman, mai scrie sursa citată.

Ea şi-a dat seama apoi că lichidul din termos mirosea a "Graffi Green", un detergent puternic folosit pentru îndepărtarea graffiti-ului.

Femeia s-a uitat apoi pe camerele de supraveghere din cameră care au surprins momentul în care subalterna sa a turnat lichidul nociv în cafea.

În timpul procesului românca le-a spus autorităţilor că a recurs la acest gest ca să-i facă o farsă şefei sale, însă n-a fost crezută. Anchetatorii din Londra au stabilit că femeia a vrut de fapt să se răzbune.

Până la urmă, Iacomi a fost condamnată la 10 luni de închisoare pentru acuzaţia de administrare a unei substanţe nocive.