Se anunţă o săptămână de distracţie pentru studenţii orădeni. Asociaţia Studenţilor din Universitatea din Oradea (ASUO) organizează o nouă ediţie a festivalului Unifest.

Deşi evenimentele nu sunt foarte diversificate, tinerii orădeni vor avea câteva ocazii să iasă în oraş şi să chefuiască. Programul festivalului debutează luni cu un campionat de fotbal, în cadrul căruia studenţii încă se mai pot înscrie şi care se va juca şi marţi, şi miercuri. Luni seară, între orele 17 şi 23, studenţii sunt invitaţi la film la Hollywood Multiplex, unde vor putea să-şi cumpere bilete la preţ redus.

Marţi, pe lângă evenimentele care au loc şi luni, tinerii pot participa şi la un campionat de darts, billiard, cruce sau table, în localul Black&White. În plus, în fiecare zi a festivalului, studenţii orădeni vor putea şi să-şi ceară StudCard, un card ce le asigură reduceri în diferite localuri şi magazine din Oradea şi care se ridică de la sediul ASUO (în corpul E din campus, sala E117).

Punctul culminant al festivalului va avea loc miercuri seară, când în discoteca No Problem se va ţine Bobociada Unifest, adică balul de boboci al Universităţii. "Avem înscrise 19 perechi, iar invitaţi speciali la bal sunt Nick Kamarera şi Alinka", a precizat pentru BIHOREANUL preşedintele ASUO, Tiberiu Biro-Marc. Preţul unui bilet de intrare la bal este de 15 de lei, iar fiecare student care îşi cumpără un bilet va primi gratuit şi două cartele de telefonie mobilă în două reţele diferite. "În afara balului şi serilor la film, toate evenimentele sunt gratuite", a mai spus tânărul. După bal va avea loc şi un after party, în Yellow Submarine.

Ziua de joi va avea doar un eveniment, mai precis o petrecere studenţească în clubul orădean The One, în timp ce vineri cheful studenţesc se mută în Avenue Club. Tot vineri, studenţii sunt aşteptaţi la un campionat de bowling la Cinema Cortina din Oradea Shopping City. Unifest se va încheia sâmbătă, cum altfel decât cu o petrecere ce va începe de la ora 22 în clubul Famous Place.