Pentru al patrulea an, bihorenii sunt invitaţi să ia parte la o săptămână de rugăciune pentru unitate, împărtăşită de mai multe confesiuni religioase.

Timp de 9 zile, rugăciunea se va face în 9 biserici diferite. Prima seară de rugăciune se va ţine vineri, 16 ianuarie, ora 17, la Catedrala Ortodoxă Adormirea Maicii Domnului (Biserica cu Lună).

Apoi, duminică, de la aceeaşi oră, rugăciunea se va face în Catedrala Romano-Catolică (Şirul Canonicilor nr. 4), luni de la ora 18 la Biserica Penticostală Betania (strada Doinei 19), marţi de la ora 18.30 la Biserica Penticostală Tabor (strada Meiului 4), iar miercuri de la ora 18 la Biserica Evanghelică Lutherană (strada Tudor Vladimirescu 26).

Joi de la ora 17 credincioşii sunt aşteptaţi la Biserica Reformată Rit (Bulevardul Ştefan cel Mare 6A), vineri de la ora 18 la Biserica Unitariană (strada Nicolae Jiga 72), sâmbătă de la ora 16 la Sinagoga Comunităţii Evreilor Mesianici (strada Sucevei 23), iar duminică de la ora 18 la Catedrala Greco-Catolică Sfântul Nicolae (strada Iuliu Maniu 1).