Incidentul s-a petrecut în faţa Şcolii Oltea Doamna, chiar lângă trecerea de pietoni şi în vecinătatea indicatorului care interzice staţionarea.

Jeep-ul fusese parcat, cum altfel, chiar pe trecerea de pietoni. Nereuşind să-şi facă loc să iasă, având şi în faţa şi în spatele ei maşinile altor şoferi indisciplinaţi, care parcaseră, asemeni ei, în loc interzis, femeia aflată la volan şi-a făcut loc în felul ei. A dat în marşarier, lovind zdravăn un Mercedes care, la rândul lui, a buşit un Volkswagen.

Odată ce a reuşit să ajungă pe şosea, şoferiţa a aruncat o privire spre rezultatul manevrelor ei după care a demarat în trombă.

În urma ei, a rămas Mercedesul cu capota îndoită, şi cu farurile şi masca făcute praf. Volkswagen-ul a scăpat mai uşor, având crăpată doar masca.

Scena a fost surprinsă de doi poliţişti, care au rămas şocaţi de lipsa de bun simţ al şoferiţei. "Aşa ceva, mai rar!", a comentat comisarul şef Valerian Şipoş. Colegul său şi-a lăsat numărul de telefon pe parbrizul Mercedesului, pentru ca şoferul acestuia, despre care BIHOREANUL a aflat ulterior că ar fi la rândul său un poliţist, să poată obţine date despre autorul tamponării.

BIHOREANUL a descoperit că jeep-ul cu pricina aparţine firmei Genţiana SRL, care deţine o farmacie pe strada Seleuşului. Până la ora publicării acestei ştiri, şoferiţa nu a fost încă identificată.