O studentă de 21 de ani din Belgia şi-a vândut virginitatea online. Ea urmează să primească suma de 45.000 de lire, în schimbul virginităţii.

Câştigătorul a cumpărat compania belgiencei pentru 24 de ore şi se obligă să o ducă la cină şi la cumpărături, ca parte din înţelegere. Fata va avea un certificat medical care atestă virginitatea lui "Noelle", numele pe care îl foloseşte pentru ca părinţii ei să nu afle de licitaţie, potrivit mediafax.ro.

"Sunt o fată normală şi părinţii mei ar fi îngroziţi dacă ar afla ce fac", a declarat aceasta pentru revista belgiană Panorama.

"Prietena mea cea mai bună a încercat să mă convingă să nu fac asta, dar acum îmi respectă decizia. Alţi prieteni au fost impresionaţi că sunt încă virgină. Cred că se acordă prea multă importanţă pierderii virginităţii. E doar sex până la urmă", a mai spus ea.

Studenta se descrie pe site-ul de escorte Yantra, pe care s-a desfăşurat licitaţia, ca fiind "o fată dulce şi inocentă, dar şi puţin obraznică". Noelle intenţionează să doneze 5% din suma pe care o va primi unei fundaţii caritabile, "pentru a dovedi că nu este o prostituată".