O tânără în vârstă de 21 de ani din Oradea, Josephinka Smolena, care lucrează ca stewardesă, face parte din grupul celor cinci fete care își caută jumătatea în cadrul emisiunii „Love Island”. Show-ul va avea premiera, luni, de la ora 23, la Pro TV.

Potrivit Paginademedia.ro, reality-show-ul Love Island surprinde pentru o perioadă de timp viața a cinci fete și cinci băieți care nu se cunosc, dar ajung să locuiască împreună într-o casă izolată de pe o insulă. Aceștia nu au voie să intre în contact cu nimeni din exterior.

Pe deasupra, pentru a nu fi eliminați din competiție, ei trebuie să rămână mereu „cuplați”, având posibilitatea de a schimba partenera / partenerul. Premiul pus în joc este 50.000 de euro.

Pe paginile de social media ale „Love Island” au fost publicate mai multe imagini, clipuri și descrieri ale participanților.

Între cei 10 concurenți se numără Josephinka Smolena care, potrivit prezentării de pe site, este însoțitoare de zbor. „Se consideră curajoasă şi pozitivă şi îi place să-şi exprime emoţiile prin muzică şi prin dans. «Îmi place să zbor, dar nu în braţele oricui. Îmi plac bărbaţii cu simţul umorului, dar care nu iau dragostea în glumă»”, se arată în descrierea ei.

Josephine Szmolena a publicat și ea pe conturile sale mai multe imagini și videoclipuri din timpul filmărilor.

Tânăra are origini slovace, ea crescând în satul Varasău din comuna Brusturi. De la 15 ani, ea locuiește împreună cu familia în Oradea. 

(sursa foto: Instagram)

Primul episod al emsiunii a putut fi văzut deja pe platforma Voyo, realizatorii acesteia transmițând că în această etapă se formează cuplurile. Primele care au ajuns la vila de pe insulă au fost fetele – Josephine, Ada, Alexandra, Gabriela și Mădălina.

”Fetelor, ne aflăm în fața primului moment important de la Love Island România, formarea cuplurilor inițiale. Pentru astăzi, regulile sunt foarte simple, o să vă prezint băieții rând pe rând, voi vă veți arăta intenția de a forma un cuplu, după care fiecare băiat are dreptul să aleagă cu cine dintre voi va merge mai departe”, le-a spus fetelor prezentatoarea Alina Ceușan, în primul episod, potrivit site-ului Protv.ro.

Grupul băieților este format din Adrian, Andrei, Denis, Eduard și Valentin.

Emisiunea va avea premira luni de la ora 23. Sursa citată mai arată că reality-show poate fi urmărit și marți și vineri de la ora 23.30.

 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!